cb-pro © 2011-2014 ē Privacy Policy ē Terms of Use

         

 

 

 

               

Administratie

en advies

CB-PRO

 

Control & Business Professionals

 

Contact

 

kvk groningen: 01179661

btwnr: NL110683705B01

 

 

Hoofdweg 294

9695 AX Bellingwolde

 

telefoon: 06-27139828

e-mail: info@cb-pro.nl

 

 

 

Administratie

 

Wij verzorgen voor u de gehele financiŽle administratie, van ďschoenendoosĒ tot uitgebreide jaarrekening. Tussentijds bedienen wij u van een kwartaalrapportage zodat u altijd tijdig weet hoe de financiŽle omstandigheid van de onderneming is.

 

Ter afsluiting van elk boekjaar ontvangt u van ons een uitgebreid verslag voorzien van jaarrekening, kengetallen en bondige analyses. Hiermee krijgt u een krachtig instrument in handen om een financieel verantwoord beleid te voeren.

 

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor uw loonadministratie, al dan niet gekoppeld aan het voeren van de financiŽle administratie. Ook kunnen wij u adviseren op het gebied van personeelsbeleid.

 

Ook fiscaal zorgen wij er voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Het spreekt voor zich dat wij u bijstaan met raad en daad zodat u niet meer belasting betaald dan strikt noodzakelijk. Hierbij is het uitgangspunt dat voorkomen altijd beter is dan genezen. Alle relevante informatie wordt door ons, door het jaar heen, verzameld en samengevoegd in een fiscaal jaardossier. En mocht de fiscus dan langskomen voor een onderzoek dan bent u hierop goed voorbereid. U hoeft dan geen extra inspanning te leveren zoals het zoeken van stukken of verzamelen van gegevens van voorafgaande jaren.

 

Onze tarieven sturen wij u op aanvraag toe, maar het liefst zouden wij dit in een persoonlijk onderhoud met u willen bespreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

L. W Moed FC

 

"wij passen op de cijfers, u op de business"

 

 

 

Bel voor een afspraak:

06-27139828